Вистината за Македонија

Не знам колкумина од вас веќе налетале на ова видео наречено: Видеото кое ја шокира Грција, ама не можев да одолеам а да не го ставам овде. Се надевам дека немат да го тргнат како претходното со прашањето: Што бил Александар? - од квизот. Е па кликајте на видеото...и обратете внимание на зборовите на жената - грчки археолог.
За успешно разбирање на содржината - задолжително познавање на англиски.
Thumbs high !!!Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tags created with Ukion Tag GeneratorВи се свиѓат постов? Ак ви се свиѓат оставете коментари или пријавете се за редовни читачи на Охридскион и ние ќе ви ги праќаме најновите постови дирекно во вашиот Фид Ридер или на емаил. Ајт.

Comments :

1
Анонимен рече...
on 

браво дечко, вака требит, да се величаме, да му се позлатит р'чето на типот шо го режирал. Сигурно идејата му е дојдена од грчки учебник по историја за средно. А и не е французин воедно, зш тие се најстар народ во Eвропа па ова не го признавет. М.. е им е...!

Објави коментар

 

Последно од Охридскион

Последни коментари