Тандем лет

Ааааааааааааааа аааааааааааа ааааааааааааааааа аааааааааааа ааааааааааа............
Како поинаку да го опишам чувството, мора да видите за да поверувате.
Локација Галичица, Охрид. Главни улоги: Пилот 1-ва класа Барак; копилот јас. Кој сака да проба, трк во Big Blue во Охрид. Искуството е слично на првиот секс: не знаете што да очекувате, а во исто време сте возбудени и уплашени.Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Tags created with Ukion Tag Generator


Ви се свиѓат постов? Ак ви се свиѓат оставете коментари или пријавете се за редовни читачи на Охридскион и ние ќе ви ги праќаме најновите постови дирекно во вашиот Фид Ридер или на емаил. Ајт.

 

Последно од Охридскион

Последни коментари