patuvanja.info: Беровско езеро - место за душевен мир

Доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, спокојството и природата кои во Македонија ги има во избилство, испланирајте викенд на Беровско езеро...

patuvanja.info: Беровско езеро - место за душевен мир

 

Последно од Охридскион

Последни коментари