Софтвер за внатрешно уредување

Сакате да го преуредите станот?Да ги префарбате ѕидовите?Да го преместите мабелот во собата? Сакате да ја нацртате основата на станот и сето тоа да го направите со едноставен програм, без да барате архитект или професионални програми? Sweet Home 3D може лесно да ви помогне со сето тоа.

Со оваа апликација можете да направите проект за внатрешно уредување лесно и брзо: измерети ги собите во станот, нацртајте ги ѕидовите и внесете ги димензиите на основата, креирајте 3 димензионални ѕидови, променете ја бојата или текстурата на ѕидовите, на подот, поставете мебел во секоја соба и посетете го новокреираниот стан со виртуелна посета и прошетка низ собите.
Sweet Home 3D е достапен под Windows, Linux, Mac OS. Испробан и за препорака...
Прочитај повеќе и download...


Ви се свиѓат постов? Ак ви се свиѓат оставете коментари или пријавете се за редовни читачи на Охридскион и ние ќе ви ги праќаме најновите постови дирекно во вашиот Фид Ридер или на емаил. Ајт.

 

Последно од Охридскион

Последни коментари