Ти си чупе многу ууу-Убо

Супер песничка, конечно нешо ново и интересно на рок македнонскава сцена после Супехикс. Браво за типчињава, имeт стил. Некако Елена не ми се вклопвит во стилов, ама имат глас, и шо е уба - уба е, немаТ шо тука! Еве ви го видеото шо е појке као аудио со снапшоти од фациве од Паркети и од Јелка наша:Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tags created with Ukion Tag Generator


Ви се свиѓат постов? Ак ви се свиѓат оставете коментари или пријавете се за редовни читачи на Охридскион и ние ќе ви ги праќаме најновите постови дирекно во вашиот Фид Ридер или на емаил. Ајт.

Comments :

1
Анонимен рече...
on 

Песничката е закон. По цел ден си ја пеам.
Браво!

Објави коментар

 

Последно од Охридскион

Последни коментари